Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Πανελλήνιο Συνέδριο Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών

3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ 17-18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 (ώρα έναρξης 09:00 π.μ.)
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS IMPERIAL (Αχιλλέως & Μεγ. Αλεξάνδρου, Πλ. Καραϊσκάκη - Μεταξουργείο)

Την Παρασκευή και το Σάββατο, 17 & 18 Δεκεμβρίου 2010, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών.
Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Athens Imperial που βρίσκεται πλησίον της στάσης Μετρό Μεταξουργείο επί της οδού Αχιλλέως 1 και Μεγ. Αλεξάνδρου.
Η έναρξη του συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 09:00 και την κήρυξη της έναρξης του συνεδρίου έχει προσκληθεί να κάνει ο Αν. Υπουργός Π.Ε.Κ.Α. κ. Νίκος Σηφουνάκης.
Κατά τις εργασίες της πρώτης ημέρας, εκτός από την τελετή έναρξης, τους χαιρετισμούς των επίσημων προσκεκλημένων και την εισαγωγική ομιλία του Προέδρου του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. συν. Στέφανου Ξεκαλάκη, θα πραγματοποιηθούν τρεις συνεδρίες. Η πρώτη αφορά τις προδιαγραφές των τοπογραφικών διαγραμμάτων, η δεύτερη τις ψηφιακές χωρικές υποδομές και η τρίτη το σχεδιασμό, την οργάνωση του χώρου, την ανάπτυξη και το περιβάλλον.
Το Σάββατο το συνέδριο λαμβάνει διεθνή χροιά με την παρουσία εκπροσώπων – εισηγητών από την Αμερική, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία και τη Νορβηγία (για τις εισηγήσεις αυτές έχει προβλεφθεί απευθείας μετάφραση). Οι εργασίες της δεύτερης ημέρας περιλαμβάνουν τρεις ενότητες, για τα έργα υποδομής, το εθνικό κτηματολόγιο και το ρόλο και την εξέλιξη της επιστήμης του Α.Τ.Μ.
Η διοργάνωση του συνεδρίου γίνεται με την υποστήριξη του Τ.Ε.Ε. και την ευγενική χρυσή χορηγία της Τράπεζας Αττικής.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα, θέματα μετακινήσεων, διαμονής, κ.α., οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. (Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Ευγενία Στάθη) στα τηλέφωνα 210 33 01 045 - 210 33 01 089 ή να ανατρέχουν στο διαδικτυακό τόπο του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. στη διεύθυνση www.psdatm.gr
Το κόστος συμμετοχής στο συνέδριο ανέρχεται σε €30.
Ειδική τιμή για τους προπτυχιακούς φοιτητές των σχολών Α.Τ.Μ. €15.
Εφόσον επιθυμείτε να διαμείνετε στο ξενοδοχείο που θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο, έχει υπάρξει συνεννόηση για ειδική τιμή με πρωινό €80 για μονόκλινο και €90 για δίκλινο. Για κρατήσεις μπορείτε να απευθύνεστε απευθείας στο ξενοδοχείο (τηλ. επικοινωνίας: 2105201600) επισημαίνοντας ότι συμμετέχετε στο συνέδριο των Α.Τ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου